15 oktober 2012

SETT 2013, Bloggers Corner och jag

I vår är det dags för SETT igen och i år ska jag få vara med. Nej, inte bara som deltagare. Och nej, jag ska inte föreläsa eller hålla i något seminarium, jag är nämligen en av åtta utvalda bloggare som ska hjälpa till att sprida en hel del av allt det intressanta som sker på SETT 17-18 april 2013. Är du inte med på plats kan våra inlägg bidra till att du får ta del av allt det spännande som händer på mässan. Är du med på SETT kan du leta upp oss i Bloggers Corner för att snacka lite och dela lite tankar och erfarenheter. Det ska bli så otroligt spännande!

SETT, tänker kanske en del av er, vad är egentligen det?
SETT är Skandinaviens största mässa och konferens inom området det innovativa och moderna lärandet. SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation" och handlar om att få skolans professionella medarbetare att känna inspiration, ökad nyfikenhet och kunskap kring hur det moderna lärandet kan utvecklas i just deras skolor mot högre måluppfyllelse. Till SETT 2012 kom ca 4500 personer från 3 länder och 193 kommuner. 
Så, vad händer på SETT 2013? Är du nyfiken kan du redan nu kolla in vilka talare som är inbokade eller så kan du hålla koll på SETT på facebook och twitter för de senaste nyheterna.

Hoppas vi ses på SETT i vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar