12 juni 2011

Tjuvläs nya LiSetten!

För en gång skull, för att blivande medlemmar ska få nosa på det som betalande medlemmar får njuta av 4 ggr/år, publicerar Riksförbundet lärare i svenska som andraspråk, Riks-LiSA, det senaste numret av föreningstidningen LiSetten på nätet. (.pdf)

Ladda hem numret, läs de inspirerande artiklarna och betala sedan in medlemsavgiften och bli medlem du också. Bara tidningen i sig är värd 280 kr/år och för 460 kr/år kan din skola bli prenumerant.

LiSetten nr 2/11 innehåller bl a den artikel om kulturmöten i matematikundervisningen som jag skrev om tidigare, man kan även läsa om SFI-utredningen, om IVIK i Sundsvall som satte upp Medea och en massa annat intressant!

Hjälp oss att sprida tidningen och hjälp oss att nå fler medlemmar så hjälper vi gemensamt arbetet med, och utvecklingen, av undervisningen av de flerspråkiga eleverna. Riks-LiSA gör ett fenomenalt arbete med detta men föreningen går inte att driva endast med hjälp av eldsjälarna. Pengar behövs också och nya medlemmar betyder nya inkomster.

Tack för din hjälp!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar