16 februari 2012

Symposium 2012 - Lärarrollen i svenska som andraspråk

Det kommer bli ett otroligt intressant Symposium 2012 i höst, närmare bestämt 4-5 okt. Årets tema är lärarrollen i svenska som andraspråk, ett högst aktuellt ämne som jag tror är oerhört viktigt att vi lyfter och belyser i ännu högre grad än vi brukar. Under två dagar kommer vi att erbjudas stora föreläsningar, seminarier och workshops och detta är två otroligt uppskattade dagar som endast återkommer var tredje år.

Nationellt centrum för svenska som andraspråk planerar årets symposium för fullt och många föreläsare är redan inbokade, t ex Constant Leung, René León, Gisela Håkansson, Jarmo Lainio, Inger Lindberg, Kenneth Hyltenstam, Karin Sandwall, Lena Sjöqvist och Anna Österlund.

Symposium 2012 är 4-5 oktober i Aula Magna på Stockholms universitet och från och med slutet av mars kan man börja anmäla sig. Passa på att boka tidigt för extra förmånliga priser. Vill du dela ut information om Symposium 2012, kanske sätta upp en affisch eller maila en fil till dina kollegor så finns här en informationslapp att ladda ner som .pdf-fil.

Hoppas vi ses i höst!

1 kommentar:

  1. Håller på att bearbeta min chef för att få åka. Hoppas också att vi ses! Min mailadress förresten är info at ordklyverier punkt se

    SvaraRadera