12 augusti 2011

Lärare som lär - tillsammans

Jag har skrivit en hel del på Skollyftet om vikten av att lärare fortsätter att lära och utvecklas och att vi borde göra det med hjälp av varandra.

Hur många gånger är det inte så att vi frågar efter de pedagogiska samtalen, där vi delger och tipsar varandra, där vi stöttar och hjälper, där vi hinner prata igenom våra "HUR" och gemensamt komma fram till sådant som utvecklar oss, vår skola och framförallt våra elever.

Under sommaren har jag och Per Falk kommit fram till att vi vill satsa på att skapa en form av kompetensutveckling av lärare - för lärare som tillgodoser detta behov vi har av att kunna mötas och utvecklas i dialog. Men ingen kompetensutveckling i vanlig föreläsningsform, nej, utan i formen av en "okonferens". En edcamp.

Det är alltså dags för Edcamp Stockholm på Skolforum/Stocholmsmässan 31 oktober, kl 17-21. Helt gratis!

Det ska bli så spännande att få prova detta nya, öppnare sätt att lära av och med varandra och jag hoppas att du tycker likadant! Läs mer om edcamp i Skollyftet och på Edcamp Stockholm. Glöm inte bort att tipsa dina kollegor och passa även på att "gilla" Edcamp Stockholm på facebook.

Har du twitter hittar du oss under taggen #edcampsthlm.

Välkommen med din anmälan! Vi ses!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,