07 oktober 2011

Att undervisa analfabeter

LiSA Stockholm bjuder in till en mycket intressant kväll den 28 november då Tiia Ojala Os kommer att berätta om hur det är att arbeta med analfabeter på SFI. Hon kommer att ge exempel på hur man kan undervisa, vad analfabeter har svårt med och detta kan även komma till nytta för oss som har elever vars föräldrar är analfabeter.

Ta med dig en kollega och kom till UR:s nya Kunskapshus (vid TV-huset, Gärdet, Oxenstiernsg. 34) måndag 28 nov kl 18.00. Först bjuder LiSA på en smörgås och vid 18.30 kommer Tiia att prata.

Anmälan sker via mail till meta.lindberg-attlerud@sundbyberg.se.

Varmt välkomna!

1 kommentar:

 1. Hej,

  Mitt namn är Jakob Lindén,

  Under min första tid på gymnasiet utsattes jag för grov mobbning. Nu vill jag genom min historia hjälpa andra. Jag söker därför lämpliga sponsorer, till mitt projekt mot mobbning. Projektet riktar sig speciellt till barn & ungdomar men även till vuxna.

  Jag skulle väldigt gärna vilja föreläsa på din skola eller arbetsplats. Om du ditt företag, skola eller förening tycker detta låter intressant.Vänligen ta kontakt med mig. Tveka inte, jag är en kille som brinner för att hjälpa andra!

  www.jakoblinden.digitalportfolio.se

  Vänliga hälsningar,


  Jakob Lindén, författare & föreläsare

  SvaraRadera